Friday, July 14, 2006

Welcome.....!

Posted by Journal Mommy Yenny at 11:00 PM
14 July 2006
aduh, akhirnya kena create juga blog ini. kemarin itu bener2 iseng2 bikin blog. jadi sempet lupa user name segala....gile deh, parah.
Anyway, thanks for mr. Erwin Sutomo. Bukunya betul2 ngebantu bikin blog pertama ini. Sudah dari minggu2 lalu sempet "diracuni" sama moms di mailing list. Mereka bikin blog buat journal anak.... Well, that's a good idea.....Paling tidak being a mom pasti banyak uneg2nya.
For introduction, I'm a new mom. Anakku sekarang 11 bulan 10 hari. Besides being a new mom, there is something special about motherhood. I'm a mommy of pair twins....very sweet my girl, Luna Kentjanadjaja and very cute my boy, Jovann Kentjanadjaja. I couldn't feel more thankful than this, could I? hmmmm
Kita sambung lagi nanti, ok?
Malam ini lagi sibuk prepare kids and myself buat first experience of stay over di Bandung! Only one night tapi excited banget. See ya...

3 comments:

nanz3she on 5:50 PM said...

hehehe,..gue kirain loe bikin blog supaya gue (the twins' favourite aunt) bisa di update atas perkembangan and prestasi the twins..hehehehe

journal mommy on 10:28 PM said...

This is a comment from my sister, Icen. Orangnya rada2 iseng sih he he he

erwin-sutomo on 3:55 PM said...

syukur deh,buku-ku berguna :)

 

Mommy of twins Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare